Personal

Ann Milesson

Verksamhetsledare, Musiklärare

Verksamhetsledare på Kulturskolan. Undervisar i sång, musikstege och saxofon. Ann arbetade 2006-2016 på Stage4you´s estetiska gymnasieprogram. Är sångerska i olika sammanhang bl a Torsås storband. Leder Tributekören. Varit engagerad många år i Revyarna i Torsås. Utbildad sångpedagog på Musikhögskolan i Malmö. Ann brinner för att ge människor möjlighet att växa och kanske hitta sin passion via musik och kultur.

Isac Adolfsson

Musiklärare

Musiklärare på Kulturskolan sedan mitten 2018 och undervisar i gitarr, trummor och piano. Isac har en bakgrund som musiklärare på Emmaboda Kulturskola men är också en före detta elev på estetiska gymnasieprogrammet Stage4you. Utanför arbetstid är Isac en del av partybandet 2 Blyga Läppar. När han inte är på Kulturskolan eller turnerar så driver han egen verksamhet som låtskrivare och producent.

Yvonne Amper

Slöjdlärare

Slöjdledare på Kulturskolan sedan starten 2016. Fritidspedagog med bred utbildning inom olika slöjdtekniker. Jag vill främja hantverket och sprida glädjen av att lära, utforska och prova olika material och slöjdtekniker där händerna är det viktigaste verktyget. Sitter i Kalmarläns Hemslöjdsstyrelse och har en egen slöjdverkstad där jag håller kurser för alla åldrar.

Albin Appelqvist

Musiklärare

Albin är DJ, Musikproducent och låtskrivare. Han undervisar i våra DJ-kurser och även i musikproduktion. Albin har tidigare varit elev på estetiska gymnasieprogrammet Stage4you och är även aktiv musiker under artistnamnet Eternal Wonder (före detta Empty Wheelchair) inom EDM och klubbmusik och har spelat live på flera olika festivaler både i Sverige och i Utlandet. Förutom undervisning på Torsås Kulturskola driver han även det egna skivbolaget Unimuse Records där han ger ut musik med artister från hela världen, med filial i USA.

Staffan Stavert

Musiklärare

Undervisar i piano, sång, kör, trummor, bas och ensemblespel. Staffan arbetade 2014 -2016 på Stage4you´s estetiska gymnasieprogram. Är musiker, arrangör, kompositör och producent sedan 1989. Har kompat de flesta av våra folkkära artister i radio, TV, på livescenen och i studion. Som kompositör och livearrangör har Staffan medverkat i den Svenska Melodifestivalen och andra länders ”pre selections for ESC” i Europa. På meritlistan finns även ett 30-tal musikaler som Staffan varit inblandad i. Däribland Sverigepremiären av Chess i Göteborg 1995 där han spelade 1:a keyboard i orkestern.

© 2021 by Stage4you • Design by Spiritsoundesign