Personal

Ann Milesson

Musiklärare

Verksamhetsledare på Kulturskolan. Undervisar i sång, musikstege och saxofon. Ann arbetade 2006-2016 på Stage4you´s estetiska gymnasieprogram. Är sångerska i olika sammanhang bl a Torsås storband. Leder Tributekören. Varit engagerad många år i Revyarna i Torsås. Utbildad sångpedagog på Musikhögskolan i Malmö. Ann brinner för att ge människor möjlighet att växa och kanske hitta sin passion via musik och kultur.

Anton Sundelius

Musiklärare

Undervisar i gitarr, sång, musikstege, ensemble. Har jobbat på Kulturskolan sedan hösten 2018. Är utbildad musiklärare på Linné-universitetet i Växjö och arbetar i huvudsak på Södra skolan i Kalmar. Anton har stor musikalisk och pedagogisk bredd och sjunger, spelar piano, bas, trummor, gitarr, munspel, durspel och skriver låtar. Han är före detta elev på Stage4you´s musikgymnasium.

Yvonne Amper

Slöjdlärare

Slöjdledare på Kulturskolan sedan starten 2016. Fritidspedagog med bred utbildning inom olika slöjdtekniker. Jag vill främja hantverket och sprida glädjen av att lära, utforska och prova olika material och slöjdtekniker där händerna är det viktigaste verktyget. Sitter i Kalmarläns Hemslöjdsstyrelse och har en egen slöjdverkstad där jag håller kurser för alla åldrar.

Staffan Stavert

Musiklärare

Undervisar i piano, sång, kör, trummor, bas och ensemblespel. Staffan arbetade 2014 -2016 på Stage4you´s estetiska gymnasieprogram. Är musiker, arrangör, kompositör och producent sedan 1989. Har kompat de flesta av våra folkkära artister i radio, TV, på livescenen och i studion. Som kompositör och livearrangör har Staffan medverkat i den Svenska Melodifestivalen och andra länders ”pre selections for ESC” i Europa. På meritlistan finns även ett 30-tal musikaler som Staffan varit inblandad i. Däribland Sverigepremiären av Chess i Göteborg 1995 där han spelade 1:a keyboard i orkestern.

Anders Waldemarsson

Musiklärare

Musiklärare på Kulturskolan sedan starten 2016 med ansvar för ensemblespel, elbas, trummor och gitarr. Anders arbetade 2008- 2016 på estetiska programmet med inrikting musik i Stage4you:s regi och är sedan 2002 aktivt turnerande musiker/ kompositör i Karlskronabandet The Bones.

Isac Adolfsson

Musiklärare

Musiklärare på Kulturskolan sedan mitten 2018 och undervisar i gitarr, trummor och piano. Isac har en bakgrund som musiklärare på Emmaboda Kulturskola men är också en före detta elev på estetiska gymnasieprogrammet Stage4you. Utanför arbetstid är Isac en del av partybandet 2 Blyga Läppar. När han inte är på Kulturskolan eller turnerar så driver han egen verksamhet som låtskrivare och producent.

© 2019 by Stage4you • Design by Spiritsoundesign