Personal

Ann Milesson

Verksamhetsledare, Musiklärare

0731-827795

Verksamhetsledare på Kulturskolan. Undervisar i sång, musikstege och saxofon. Ann arbetade 2006-2016 på Stage4you´s estetiska gymnasieprogram. Är sångerska i olika sammanhang bl a Torsås storband. Leder Tributekören. Varit engagerad många år i Revyarna i Torsås. Utbildad sångpedagog på Musikhögskolan i Malmö. Ann brinner för att ge människor möjlighet att växa och kanske hitta sin passion via musik och kultur.

Albin Appelqvist

Musiklärare

0706-611109

Albin är DJ, Musikproducent och låtskrivare. Han undervisar i våra DJ-kurser och även i musikproduktion. Albin har tidigare varit elev på estetiska gymnasieprogrammet Stage4you och är även aktiv musiker under artistnamnet Eternal Wonder (före detta Empty Wheelchair) inom EDM och klubbmusik och har spelat live på flera olika festivaler både i Sverige och i Utlandet. Förutom undervisning på Torsås Kulturskola driver han även det egna skivbolaget Unimuse Records där han ger ut musik med artister från hela världen, med filial i USA.

Yvonne Amper

Slöjdlärare

0733-599995

Slöjdledare på Kulturskolan sedan starten 2016. Fritidspedagog med bred utbildning inom olika slöjdtekniker. Jag vill främja hantverket och sprida glädjen av att lära, utforska och prova olika material och slöjdtekniker där händerna är det viktigaste verktyget. Sitter i Kalmarläns Hemslöjdsstyrelse och har en egen slöjdverkstad där jag håller kurser för alla åldrar.

Staffan Stavert

Musiklärare

0706-472298

Undervisar i piano, sång, kör, trummor, bas och ensemblespel. Staffan arbetade 2014 -2016 på Stage4you´s estetiska gymnasieprogram. Är musiker, arrangör, kompositör och producent sedan 1989. Har kompat de flesta av våra folkkära artister i radio, TV, på livescenen och i studion. Som kompositör och livearrangör har Staffan medverkat i den Svenska Melodifestivalen och andra länders ”pre selections for ESC” i Europa. På meritlistan finns även ett 30-tal musikaler som Staffan varit inblandad i. Däribland Sverigepremiären av Chess i Göteborg 1995 där han spelade 1:a keyboard i orkestern.

Jennifer Briggsjö

Musiklärare

0768-698020

Gitarrlärare på Stage4You Kulturskola sedan höstterminen 2020.
Jennifer har tidigare varit elev på kulturskolan och har även gått musikprogrammet på Jenny Nyströmsskolan där hennes huvudinstrument var gitarr. Under gymnasietiden spelade Jennifer i band och hon har alltid utkik efter nya band som dyker upp i regionen. 
Jennifer spelar både elgitarr och akustisk gitarr inom många olika genrer. När Jennifer inte är på kulturskolan övar hon gitarr hemma, spelar med Revyarna i Torsås eller spelar i duon SameStory som skriver, spelar in och ger ut egen musik på Spotify, iTunes, youtube mm.

Thomas "TK" Karlsson

Musiklärare

0735-268332

Thomas heter jag men de allra flesta kallar mig för TK. Har på något sätt varit i kontakt med musiken i hela mitt liv. Sjöng i Söndagsskolan, var med i rockband, utbildade mig på sång i USA, började skriva musik till andra artister och fick sedan under 10 år vara med och driva gymnasieskolan Stage4you. Idag arbetar jag med artistutveckling, låtskriveri och utbildning. Ser fram mot att få jobba med sångcoachning igen - oerhört givande och utvecklande!

Pontus Rubin

Musiklärare

0765-510388

Gitarristen Pontus Rubin, bosatt i Ålem undervisar i gitarr, bas, trummor, ensemble samt gehörs och musiklära. Han är utbildad vid Guildhall School of music & drama I London och har därefter drivit företaget RubinMusik som frilansgitarrist. Vill ni höra hans musik live så finns möjligheten året runt, lördagar, på Hotel Skansen, Öland. Musiken rör sig inom jazz och latin standards med fokus på improvisation.